Фолк звездата се изплаши от данъчните, че ще  я подгонят

...
Фолк звездата се изплаши от данъчните, че ще  я подгонят
Коментари Харесай

Страх: Преслава връща пари на участие

Фолк звездата се изплаши от данъчните, че ще  я подгонят и няма да може да се оправи с тях. Всички знаят, че чалга звездите заявяват дребна част от взетите възнаграждения и постоянно треперят от данъчни инспекции.

Изпълнителката си призна пред публиката на свое присъединяване, че няма касов уред и се опасява да не се въвлече в неволя. Разбира се всичко е на смешка. Тя отхвърли да вземе бакшиш за привет от собствен обожател. „ Нямам касов уред, не мога да взема парите. Ще ме гонят данъчните ", споделя Преслава на микрофона и изрично отхвърля на вземе на индивида парите, с които желае да си закупи привет.

Певицата не пропусна да поздрави въпросния господин и цялата му компания. Изпяла им една от най-известните национални песни. Той от своя страна съумя да разсмее своята фаворитка, която очевидно се забавляваше в неговата компания. Дори за миг си помислила, че е обект на скрита камера.

Преслава е една от най-богатите певици у нас и не си разрешава да взима бакшиш от непознати хора, за разлика от други свои колежки. Хонорарът й е пет цифрена сума и е непостижим за огромна част от заведенията в България.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР